GOSPEL KYKY - Kilpailu

Keuruulla Lauantaina 28.1.2006 on Keuruulla "Uusi Elämä" - Tapahtuman yhteydessä tälläkin kertaa Gospel Kyky - kilpailu.

Mitäkö se Bugalaan liittyy?

No Bugelsson on luvannut 1 - 3 finaaliin pääsevälle bändille pääsyn "SuomiGospel Xplosion 2006" - Kokoelmalevyyn mukaan.
Tämän lisäksi yksi bändeistä pääsee suoraan "Gospel SM" (http://www.sm-gospel.net) - kisojen finaaliin.


Sääntöjä / Ehtoja

Kisaan valitaan Demojen perusteella toistaiseksi tuntematon määrä bändejä.

Kisan tarkoituksena on tuoda ennestään vähemmän tunnetuille gospel yhtyeille kanava tuoda itseään esille ja tunnetuksi (Ja Bugelssonille ensioptio tulevan Möykkäel Jacksonin tuomalle tukulle tuohta)
Tästä johtuen ei jo valmiiksi liian tunnettuja tähtiä kilpailuun oteta, elleivät sitten ole välissä unohtuneet ja comebackia yritä.

Löyhä ja joustava raja kulkee suunnilleen siinä kohtaa, kun yhtye on jo saanut itselleen levytys sopimuksen tai on muutoin omakustanteena jo tehnyt merkittävän täyspitkän levyn. (The Rainin pojat joutuvat nyt vain kyyneleitä sadettamaan)
Mummulan varastosta 949 kappaletta löytyvä loisto täyspitkä cd (1 000 painatettu joista 50 lähetetty radioon (joista viittäkytä ei soitettu) ja lisäksi yksi myyty mummulle, kun huonon näkönsä takia luuli ostavansa Tapsa Kansaa.) ei ole vielä este osallisumiselle.
Este osallistumiseen eivät myöskään ole jo useammat kappaleet Single Cd-Julkaisuja jotka ovat ihan kivasti kaupaksikin menneet.

Kappaleita sinänsä voi lähettää rajattoman määrän, mutta selvä on, että jos kappaleita on paljon ei kaikkia keretä/jakseta kuunnella.
Tästäjohtuen mikäli lähetätte useamman kappaleen, niin laittakaa mukaan saatekirje, jossa kerrotte esim. että kappaleet 1, 7 ja 14 edustavat teitä erityisesti.

Viime vuodesta poiketen, tänä vuonna bändejä ei laiteta numerojärjestykseen vaan tänä vuonna annetaan erityismainintoja.
Tämän lisäksi tänä vuonna tuomarit panostavat erityisesti juuri siihen, mikä bändissä on hyvää, mikä huonoa ja missä kohtaa ja millä tavoin on kehitettävää. Bändien kannalta tämä siis toimii erinomaisena bändiklinikkana.

Demot jotka ovat perillä viimeistään Perjantaina 13.1.2006, taataan pääsevän mukaan karsintaan. Tällä hetkellä kuitenkin näyttää siltä, ettei karsintaa kuitenkaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti keretä tekemään kyseisenä viikonloppuna, joten kannattanee pistää demoa tulemaan, tai ainakin tiedustella tilannetta vielä Keskiviikkoon 18 päivä saakka, jolloin karsinta ilman todella pahoja esteitä viimeistään tapahtuu.

Kaikki Nousevat ja uudet kyvyt nyt äkkiä esille ja demot postiin.

Demot voi lähettää osoitteeseen: (CD/Kasetti)

Ugalabugala Oy
Oksatie 4
42800 Haapamäki

Tämän lisäksi, ja mieluummin kuin CD-levyjä tai kasetteja lähettää, voi MP3:sia pistää joko suoraan, tai vaihtoehtoisesti, ja myöskin mieluummin, lähettää osoitteen josta MP3:set voi käydä hakemassa, bugalan sähköpostiin:
ugalabugala@ugalabugala.net

Itse tapahtuman nettisivut:
http://www.uusielama.cjb.net

Bugalan pääsivulle:
http://www.ugalabugala.net

 

Tarvittaessa lisätietoja voi kysellä sähköpostitse tai Bugalan numerosta: 0440 - 999 792